客户端

遇见你~~

所在版块: 『益男专区』 2019-02-07 13:34 [复制链接] 查看: 922|回复: 16
寻爱启事
性别要求:
年龄范围: 25~30
身高范围: 165~170
体重范围: -
星座要求: -
婚姻要求: 未婚
学历要求:
收入范围: -
所在地要求:
籍贯要求:
其他要求: -
我的信息: -
姓名:
照片: -
身高: -
体重: -
星座: -
婚姻状况: 未婚
学历: 大专
爱好: 美食 电影 音乐 旅游 
地址:
QQ: -
邮箱:
电话:
所在地:
籍贯:
详细描述: -
哈喽!!因为身边有好个朋友都系系LQ遇到左真爱,距地都极力推荐我上来LQ发张贴寻觅一下,所以我就来试试吧
% f$ H5 d& q6 K' o8 R/ s自我介绍一下:小女子姓叶,广州出生广州成长。+ A* ]6 w; g& l* m
芳龄91,哈哈!无错,已经到左被亲戚催婚既年纪。而我本人还好啦,唔想为结婚而结婚,起码要有D感情基础吧!
7 l& N0 N% l$ f2 L3 z7 Q6 M" E目前工作稳定啦,无乜好讲噶。" p3 t5 H7 c# t) ]- P" _
身高系硬伤150CM,细细粒既女仔咯!我都好想生高D,但无计噶 相貌唔吓人噶' D# S3 l# \. O
好多人都话我脾气性格几好,可能系真噶咯。但总会有发脾气既时候!我个人属于慢热少少噶,可能一开始你会觉得我好闷。我努力紧要自己快热少少哈哈哈
+ m0 f/ h( x5 ^4 s. s6 E, W我中意旅游,但唔会成日有时间去咯。一年至少都有一次出下省甘啦 。哩个系对自己最低波要求啦!5 I% k5 \+ R# C, F. @% G: F3 T( w
+ N0 q' H& [: I, W4 U  K% R- [5 I
好啦,再讲讲对择偶既标准啦。3 I6 Y$ @# }3 ~9 [) J0 W) ?, F
最好系广州人啦,不过都5系硬性条件噶!
* l" D, K+ y/ V3 T收入稳定啦,吊儿郎当就唔好啦!1 n* }4 W; L4 ?: y: T" n
年龄大我1、2岁啦。大5、6年内都可以接受噶。
# \/ O5 x4 e9 x4 ~5 F; r/ p相貌要端正啦哈哈。身高最好165-170啦。% o& [# y4 ^2 K, d) l( }. R
阿妈话斋最紧要人品好性格好识揾钱!哈哈

LJF90

同是天涯伦落人,支持

youloveare

没事,我前度也是150哈哈

ROCHIN

支持一下,你会稳到既

foaxiao

MAN、170CM、慢热、性格好、目前工作稳定。在深圳上班的湛江人。。。微信(XIAO)807685299

只只都本科,哥中专仔你地玩晒啦

u158BYNC0300

哈喽,我花都噶,微信15814830300

u137RQSA4666

佛山禅城,普君新城,87年大叔,广州上班,IT民工,认真交友,找结婚对象,170cm,68kg,已购房,供20年,不考虑买车了。$ j7 ]1 P4 \! P! S2 X0 B6 K  ^6 q
微:70554153,名:楼上飞
4 y7 k. V- X% A% |4 `对妳的期望:89及以后,157以上,爱运动,开朗。/ f0 w- C$ O1 d4 {
我的兴趣:赚钱,养生,学习知识,食饭,红酒,打机,行超市。

華-仔

别说了,加我13719217025

u158YNWC9790

加我没错宠你上天,微信15875019790