客户端

系咪写系呢度会多人睇D嘎

所在版块: 『益男专区』 2019-01-21 22:14 [复制链接] 查看: 1390|回复: 17
              各位,大家好。又系我,黎报到喇。阔别论坛数月,难听D讲就真系仔都可以生埋咯...  5 d, Q. q6 u, F1 t6 X  r7 @

1 F7 n' J# U; {+ m) b/ a4 E              又系同大家一样,同一个问题,不同的原因。身边好多朋友开始陆陆续续结婚,未结婚个批都系情感稳定既,我怀疑我是上帝造人的时候出的小差.... 不过点都好啦,要来的应该可能或者有机会慢慢地来的吧...   最近心态有D变化,自我感觉要开心多D,乐观多D,运气先会好D。不过我唔系话我之前唔开心,我从来都系身边朋友既搞笑担当,带比身边朋友好多欢乐,但人地都话啦:小丑识氹人开心,唔识令自己开心。 我之前会自己去做自己想去做既事,一个人去噶。讲出黎比D朋友讲傻,咁人点都会为自己傻翻几次噶啦,我觉得冇乜野喔。但做完之后自己又唔系话特别开心喔,原因我霖都系因为孤独吧。(我自己分析自己)宜家既我,霖法放开晒,感觉要打开新世界的大门咯去。换个心情,重新出发。
  j" z# y# @1 S9 H
( W/ r- q5 b2 }. I% Z, a            呢度我霖都仲有唔少坏人,为了过滤一下,朋友圈三天可见或者只有几条个D,比我见到都会即删。(个人情感问题,我对呢D人有偏见咯你就当我) 先声明,我把声好特别,似男仔,不要惊讶,不要慌张,姐姐我女孩子该有的也是有的....   身高方面如果高过178(可以放宽到176)我肯定有意思想做你女朋友,(都唔一定既,高个子男生先唔好惊我想擒你,而唔够高个D我都唔介意做巴打。)如果有男朋友我肯定公开,平时狗粮我已经三餐不断,我都想喂饱翻佢地。  感情呢D,随缘,你越好玩有趣多野讲大大只我就越钟意。我试过想追个旧同学,不过怕面懵,算了冇表白到。" e& N* O* U4 T6 J6 i0 m6 l$ D

/ M. J) U# O5 T! }' C8 ]. V& x5 m. v0 Y
          讲一下交友准则,朋友圈三天可见或者只有几条个D,比我见到都会即删。' c( w$ Q1 E& ^, s8 _# A# F
                                      我年纪唔大,为了避免大家语言唔通,我讲你又唔明,希望朋友仔唔好大过90年0 D  s: ?# l& }6 n3 O, `
                                      我本人是佛山的,系佛山工作同生活,放假有人约都会出广州/ G( F9 i: I( p* g7 r
                                      搜索:734324220   希望你唔好就发个验证信息过来,可以加D你自己既个人色彩,特别D2 g1 b7 G4 [5 n8 M8 P: v; o- G2 s
(请无视我自认为会有好多人加我既呢个假设)  2019 同大家拜个早年,祝大家发过猪头

17草莓

睡觉吧  不会有人加你的  又是一张废帖。

健仔

超龄,哈哈佛山帮顶

fever.梁

点会呢~畀D信心自己喇
% B! B1 L' Z7 m7 {+ Z( Y1 D/ \6 \" R4 {& F

车仔水

睇来多发朋友圈都是一个优势

cobain

哈哈 身高不够颜值可以凑吗

涵丹

万年泡论坛,从来不上钩

Hansi456

是的 最近心态有D变化,自我感觉要开心多D,乐观多D,运气先会好D~7 v2 i" e! c$ Y' `) A( @
想起了好彩妹讲嘅  笑口常开 好彩自然来 希望楼主早日能脱单吧~~

lq496249047_

吾中意发朋友圈关你咩事先得架,boji485151    米话三日,我个连一日都冇,又如何

Rotiv

我没甘高,又唔大只,朋友圈又是三天可见,,,帮顶算喽。