客户端

离开一段时间做义工,继续寻找合适的你

所在版块: 『益男专区』 2018-07-03 00:09 [复制链接] 查看: 3040|回复: 90
寻爱启事
性别要求:
年龄范围: 25~30
身高范围: 165~170
体重范围: -
星座要求: -
婚姻要求: 单身
学历要求:
收入范围: 5000元以上
所在地要求: 广州
籍贯要求: 广州
其他要求: -
我的信息: -
姓名: 环游世界的小魔女
照片: -
身高: 154
体重: -
星座: -
婚姻状况:
学历:
爱好: 美食 阅读 运动 旅游 汽车 
地址: 人民公园隔离在隔离
QQ: -
邮箱:
电话:
所在地: 广州
籍贯: 广州
详细描述: -
              HI,我刚离开广州去了做义工,不过唔长时间,比较短暂的。有时候见到,微信除了工作上没人稳自己,一个人吃饭,一个人在跑步,似乎想多一个人在旁边。可能真系要紧张起身,想稳未来的他。
1 J4 p# v* x) x4 v                     出生在广州,童年时候在广州,直到升学时候去了某个国家,近几年回了广州,一直都忙于工作,所以对呢度既熟悉又陌生;讲下我工作,我之前做过设计,公关策划等,呢家做紧一份动脑筋好深的工作,仲系见习期,虽然忙,但是我好享受。平时有咩兴趣爱好,中意跑步、旅行、玩跳伞啦,其他一切都唔感兴趣,大概觉得唔中意就唔中意,唔会逼住自己去喜欢个种人,性格稍微刚强小小,讲也比较直接,脾气过得去等等,其他需要去慢慢了解我,但系如果大家唔熟悉情况唔了解情况下,我唔会互发相片,如果你觉得加着我必须要体完相片,先可以继续倾,你可以直接关贴,也可以认为我生得比较丑,你都岩,anyway,但系每个人生活方式唔同,唔认同也不必去留言。感谢
) j5 K$ T, z/ u: L& q                     对于我来讲,有要求好正常,你可以没要求,你岩,各有体法,要求其实同好多人差不多,也同之前的贴差不多,对方必须系本土广州人,如果你系外国,呢个体缘分,外市的唔好意思,没地域歧视。希望对方身高165到177左右(硬性),唔习惯太高也唔习惯太矮,年龄要求:85年到91年之间,五官端正,皮肤唔好成面痘痘(硬性),有稳定的收入以及工作,收入5000元起(硬性),婚后唔介意同对方父母一起住,你的父母就是我的父母;也可以系附近租屋住,有条件可以凑钱比首期,总之都OK。我觉得三观基本要一致,性格比较好就已经OK,动唔动就闹人接受唔到。讲甘多,唔系一定OK,从陌生人了解下,体有没机会成为朋友,之后体缘分,如果大家方向唔系一样都唔好留微信,特别只不过想打发时间稳个人倾计都算啦,求下,放过我啦!!如果真系有心倾计,就空出时间,但系如果你太忙,你比心机工作,唔好加着微信,日日都话忙,没心倾计就算,我都有忙时间,但空闲都会倾计,彼此尊重一下。$ I- }* H" H% j4 R  Q- ?, \; r; @' e
                  我的生活好平静,出去跑下步,体下书,感觉已经好好,可能习惯了以前在外国生活,并唔似呢加好多人一到周末,要去边度玩,大家追求的也,已经变得唔同啊。也希望你,同我经历差唔多,可以遇到差唔多的你。8 F5 U1 W: U+ u8 [7 g
                  我实在好挂住呢度福利院小朋友,我留一段时间在回国。趁呢段时间发帖,体下可唔可以稳到你。
3 i) F% o0 @  D) l/ [1 H! |3 a                  如果初步了解,都发觉可以的,从朋友做起,体以后有没机会,即使唔适合,也希望有机会成为朋友,但系拒绝闲聊的。+ G6 S% |# L  v# r$ q
                  如果硬性规定了,希望可以尊重下唔好留言,地区问题真的唔系带有歧视。' a8 B) ]% U0 |
                  请留下你的资料,身高、工作、生活兴趣及微信,稍微讲下就好。如果只留个微信,我绝对唔会加,我写了甘多字,你就留个微信。更有人大海捞针,发个QQ号出来,我卸载了QQ几年了,唔好意思!!

zhimo5201314

此帖仅作者可见

alphasu

此帖仅作者可见

此帖仅作者可见

猫哥

此帖仅作者可见

omiga.

此帖仅作者可见

此帖仅作者可见

dy19871230

此帖仅作者可见