客户端

你地会觉得有发展可能的异性几多次恋爱经验为之多。

所在版块: 『恋爱无小事』 2016-02-21 23:36 [复制链接] 查看: 1563|回复: 20
忽然想做个调查,假设一个场景,你因缘际会认识到一个异性,你两个彼此单身,开始交谈,讲到过去,距同你讲:“我以前拍过X次拖。”
8 X) p7 z/ J/ S  U! ]: N
, O4 [+ h9 f8 n5 K' j, \2 L0 Y  w; Q+ }' ?
当哩个X大于几多噶时候,你会诧异地觉得“哇,咁多啊。。”并开始随之开始喺度捻“有D多啰”咧?% Z" `- B& w/ Q( ^9 p! t

" N' u6 x3 j5 F, n$ l7 s
" E! c: f  a) V+ O, X有靓仔靓女可能会话,我系起距痰噶话,叫薄芝官稀我都上噶啦~~~~
4 x2 I  J8 X! W4 A- m! x
6 x6 F3 b3 X6 l) K7 i0 ~! p/ W. h1 l
2 G! s, {# {$ ?" t, L当然啦,系我我都会,不过这并不妨碍“哇,咁多啊”同埋“有D多啰”系咪?
; y# J0 h' G2 J' U6 U7 V2 E& Y0 ~7 m$ g! |# x" A' ^/ ^& I9 o
+ [* I6 ?, }* o( w" N4 Q0 f

, y0 v: P/ k; V6 K% `! f3 s0 F. _( n( N9 V2 ?4 Z
以上~
单选投票, 共有 53 人参与投票

距结束还有: 31761 天15 小时37 分钟

您所在的用户组没有投票权限

啊哈?

然而我发现论坛少人左好多。。

街坊Easy

回复 2# whirlwind
7 d2 _7 j; Q  T" H, I. T哈哈依个答案系最真实。。。
7 U; U8 R& w) @* r# H; A我投5次,对于我黎讲5次内接受到,可能我自己都3次哈哈,所以我自己都无可能要求对方1或2次,不过次数真的太多又唔好咯,我比较看重的系依个人拍拖的时长稳不稳,如果你话好似我咁28岁仔拍拖3次加加埋接近10年,我死都唔认自己玩弄感情咯,但如果10年10次,我勒个去,咁了解果PART更要好好审视了,因为次数越多就越呈现依个人可能带住过往失败恋爱的缺点一路拍到如今架了~

看年纪几大咯,

啊哈?

回复 3# @easy
8 u0 q0 z( K& L9 u+ q
8 j- R' W; W7 o0 M+ m5 B2 V2 E4 z" }6 X2 Y" Z$ Z
    确实好似你话斋,次数一多就要好好审视对方,所以其实咧我个投票唔系想搵大家接受到几多次而系几多次开始会觉得多。因为有时候虽然会觉得多但系依然会接受到噶~目的在于睇下宜家噶后生仔女心理天平开始倾斜噶咯格仔系边格咁啦。

啊哈?

回复 4# 498785025 ; N! B* M  o! n' R% o& d* b' c/ d

1 j- I' @8 e/ l: r% O% J3 K& g  k% I- e' B
    靓仔你噶意思系对方年纪越大就越可以接受距多拍几次么。。。。。

Rosannw

我想直接睇答案.....

啊哈?

回复 7# Rosannw
5 R; X1 ?2 v& T" h7 D7 l! r! b3 |- ~9 {! {7 ^- h% m- G) Z0 V

1 r: d/ a- L$ A3 ]6 q   唔会吧我记得我设定左全世界都睇到答案的

Rosannw

回复 8# whirlwind - p& ]& w6 B8 G0 |8 G

% k2 Z9 E  i- E! l$ V4 i6 x
+ W" L, g! x$ ?" b    我要唔投票直接睇答案.....

xyYan

嗯~同易S哥答案一样,拍过几次都好,都睇年长