客户端

咦咦~得闲无事出来发下up疯,偷偷地希望张贴回复嘅人少而精

所在版块: 『单恋你』 2015-11-20 15:31 [复制链接] 查看: 6176|回复: 103
$ \8 p- J  M7 b  V+ i( C; }1 U6 B/ f0 m, b! l& J8 C
啊~我的天啊!我的地啊!!!甘啦,我就开门见山啦~% z3 S$ e  e1 i* T! l" v4 P2 ?
故事系甘嘅:
: K3 e9 O  @3 Z3 v, [9 K我识左一个ta.......都识左几个月甘大把啦(貌似8月头识嘅),但系呢,朋友关系做到以下嘅甘~~~~
, r! u1 @, b2 A+ i' S佢用我相黎做背景(见过一次面甘把炮),几乎每日倾电话(备注下每次都会倾半个钟以上!重点系!!!及电话果一刻我回想翻我都唔卵知我地究竟讲左咩黎),跟住呢~互相关心甘咯,再紧要少少就系同佢出街佢同我讲“比个博头你挨下”、电话里面偶尔讲“你成日甘我嬲噶”“傻猪”里d无比矫情嘅话咯......
# i: e- l  I" f9 G+ g) a% K" y; v1 Y: H- w/ H. |4 j# k
无可否认佢系我识咁多人之中呢,佢呢,都系呢,真系呢,好懂我!!!!!甘到左两个几月我就好似各种神级女性甘多疑啦、神经质啦、产生各种好嘅唔好嘅幻想啦~
2 e, y, N  J* g0 q# J4 `9 l# U/ Q: i) Y$ ]% Y* `" a% x* A/ T
最后到近排我顶唔顺衣种关系,我米wie懒块面去同佢摊牌咯,甘佢话佢比较慢热且当我知己,同我倾电话系因为我好倾甘!跟住我就............我。。窝。。。。。握握握!卧~槽!!!真系好伤心好难过啊,无错~后来我好似拍戏甘好脑残甘失眠咯.......霖左一晚,睇开d啦,系!就d咋!好似眼屎甘大粒嘅“d"甘咯~最后决定好无脑甘以知己嘅方式同佢相处,以我嘅幻想力,完全唔差过导演!....甘奸笑左半日。。。。哎!话你地知我点霖啦“其实我系霖住话唔定以后可以日久生情,感动佢噶”,跟住每次同佢倾计佢都有意无意暗示我“唔中意我”,例如佢话介绍人比我识啦,要我介绍女仔佢识啦~~~其实我有那么一秒怀疑佢系“弯”噶,经过我证实后,其实我都无。。。。。。。无。。。。。。无。。。中意错人嘅,人地直噶!!!宜家我好伤心啊~~~你地分析下,佢究竟点霖噶?我坚持or放弃?
1 X; F+ c6 K6 h; S, Q1 R0 l' [
附上一首最近比较中意嘅歌~
4 v) j  W* z0 ~1 ^( F+ M因为版权问题上传唔到,打歌名你地自己听啦【feeling me-梁佑嘉】

Uncle茳

o ,无咩噶,有恒心咪试下继续咯

jackie1027

永远不要想住去感动一个唔钟意自己嘅人,最后只会感动到自己.......伤害自己.......而且人地惊咗你

ting_662640

sa姐{:4_187:}  o* C- L' Y- I) Z. Q
按你说的情况黎体,我感觉你好似系单恋甘啵
3 Q+ Q7 l7 B' D, S2 J0 x不如,你们还是继续做朋友吧
9 n) |& J- ?4 q5 o7 o) J因为又些事情,一旦开始就~~到后来的结果,怕连朋友都冇得做
* q2 V3 N# E: D所以,还是继续做朋友吧,如果他真的对你动心4 ^' b: g6 ?+ V0 l# O  r5 v  J
你懂的,加油吧3 o" L( y6 J, o# ]* Z- o
不过,你也可以坦白的和他说,看他的发应是如何

ting_662640

加油,幸福一定回来,不过会晚些

xyYan

sa姐# L7 y" Y1 {& O4 Z8 M" b
按你说的情况黎体,我感觉你好似系单恋甘啵6 P) P$ Z6 ^" ^% d9 e( z
不如,你们还是继续做朋友吧
0 g3 g- A) ]" h0 D; m' h因为又些事情,一旦开 ...
( c+ D3 K, d. ~, g' a1 n7 Vting_662640 发表于 2015-11-20 16:17
/ ^; v" x! L  ~$ M- F  e
; q4 }( d5 H( ~6 v0 T
    okok~明白,只不过我真心觉得遇到一个懂我嘅人比较难姐~

xyYan

回复 3# jackie1027 5 q* k6 U6 {0 F( ?
- L" P, G! p  v5 B
/ A2 H: ]4 ?! h: y* ^2 b
    你岩嘅。其实我有霖过~~

wxdljneng

呢首几好听·哈·

ting_662640

回复 6# xyYan
- u8 C- d) S* O+ ?- Z: @/ g+ S! I  }! I% B
/ r8 n7 c0 \3 X5 q0 g9 @
    那就按你心里想的去行动吧,加油

ting_662640

遇上的,就努力吧,不要错过