客户端

同城情侶見面的頻率

所在版块: 『恋爱无小事』 2014-01-16 10:23 [复制链接] 查看: 12008|回复: 63
前提:雙方唔系異地戀2 G+ [# k6 A0 K2 e3 n  v/ M" v
1 D6 g" h( C1 j, N- `: w% s
身處同一個城市的情侶,你地見面的頻率次數系點?
2 `, b0 c' [4 t$ ?+ J7 t- p& J0 O4 J. e8 _$ S& K3 u
兩個月一次正常嗎?唔見面,系咪代表對方唔系咁愛自己、唔緊張自己...
单选投票, 共有 322 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限

Uncle茳

可以噶话,最好日日见

MK

无拖拍的路过不表态

jokie86_ca

最遥远既距离就系“同在一条街,我们却不相见。。。”{:4_153:}讽刺到极。。。

迷惘中

回复 1# Cicely650132 ; E) k5 @& m, F& L' n9 d
2 l* k, P3 E) r! g) x
同城交通不一定方便,就如东莞来讲,我度去某点地方光搭车都要2-3小时,公车路线扑街到咩甘~有部CAR咩都方便~

Cicely650132

回复 5# 迷惘中
+ s: y, Q; t# P* w; j$ R. g; Y: l' `
: e6 @& F- O0 B( O. W% a% L2 f- u  L+ |* f' y
    廣州,交通方便。

Cicely650132

回复 2# Uncle茳
+ e3 x7 Z. \5 z( {
$ V4 u1 D& f5 Y; R
$ s' v! m) ?- g/ }8 U    日日又多咗d,最好就一個星期2次。

HughFung

最遥远既距离就系“同在一条街,我们却不相见。。。”讽刺到极。。。 ...
# p+ w- F& f! X+ G) K$ f4 yjokie86_ca 发表于 2014-1-16 10:46

) L- u( |% U( _3 u7 A( i
; W  ]3 p7 ]8 y) |8 C: Z    最遥远既距离其实系“训系同一张床度,却不曾相见,仲同床异梦”

yumi2

我想睇答案

yueran1201

日日见只怕更快厌倦吧