客户端

调戏靓女调出火。。。。

所在版块: 『恋爱无小事』 2012-02-15 12:37   [复制链接] 查看: 53630|回复: 1075
* X6 e! W  d) m) }
琴晚落班去佐芳村,准备去学下野,为日后打算。 岩入夜,大街小巷,到处系卖花的,十米内必有一摊。 本来都想罗点来卖的,睇来真系好彩无买,唔系真系要丢晒去江边。 我行下行下,突然间有个靓女问我买支花比女朋友喇,可能因为离我一米内有个靓
! \% n! D* {7 v% f( i  m* j/ \! N4 C& O, h0 W/ K
女,所以以为系我女朋友。 正常来讲我应该至之不理的,但今晚自己行真系好无意思窝。 于是我就开玩笑甘话,无话女朋友
5 ]' `6 A, T0 y# X! j( s  `0 h
; r0 x. y# G9 x喇,连女性朋友都无。 跟住个靓女又话,你唔罗扎花点识倒女仔窝。 我又笑住甘话,你估真系罗支花就沟倒妹妹咩,罗叠钱仲( u% F2 o: j% t  F

7 P8 v1 w. O- c4 S: s# z( R+ K可能得。 跟住我反问返拒,我话你做咩唔稳返个男朋友。 跟住拒话,同你讲都晒气的,你买花定调戏女仔既。{:4_252:}
( N0 L1 |( f9 i8 S9 ^# C, A
' g) D' ], p% j9 i, g( Q/ F跟住我就话如果你无男朋友我就帮你买一支,不过要打个折头窝。{:4_196:} 拒好爽快甘话我无男朋友既,甘你帮我买一支了窝,便宜两蚊比你
% g2 y/ U3 ]) E" M
8 H! J' u; k3 s4 n6 R, j咯。{:4_192:} 于是我就拣佐一支,然后比完钱,罗过支花,双手递过去,微笑住甘讲,送支花比你喇,祝你情人节快乐,点花早日卖晒喇。{:4_176:} 个女仔傻佐,呆系果度,唔知道点做,脸仔红红,有些许感动。{:4_178:} 过佐一阵拒话,如果有人能帮我买晒点花就好咯,今晚我就可. Q' L7 E* U! S5 g: B1 ~4 ]4 I+ n
2 \7 i  v) G! X
以同你行阵街了。 听倒甘样,或者大家都会觉得好自然甘认为我会买晒拒的花,但。。。
3 o' ?! Y( `7 S+ K# `5 R 1.jpg
; ~( a3 S& ^/ p" l
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

沙发~~~~~~

oYosheng

睇下乜嘢先

oYosheng

回复 1# princeas ) t1 s' L  f' a3 E# F

7 @6 l+ Z" w. j. y9 U; v1 X
" b' C9 e# u. r% c: L: }: Y! V    你条友就唔系路啦,拉啦林去柜员机吖嘛

吴劲聪

zhaofengli18

先顶后看.

评分

yueran1201 + 3 送分送分~

q291041217

foxyangel

支持笑话!

又玩回复

zhaofengli18

你话我周身卡,就是吾习惯太现金..嘛