客户端

求男友阿。。廣州仔過來睇下啦。。。。囿相咖

所在版块: 『益男专区』 2012-02-14 13:15   [复制链接] 查看: 151829|回复: 2294
寻爱启事
性别要求:
年龄范围: 20~25
身高范围: 175~180
体重范围: 55 ~60
星座要求: 不限
婚姻要求: 未婚
学历要求: 大专
收入范围: 不限
所在地要求: 廣州市區(荔灣,海珠,越秀,天河
籍贯要求:
其他要求: 最緊要系錫女朋友,專一,唔好玩玩下,個樣睇得上眼就OK啦。。身高可以173或以上啦。。因為本人好喜歡着高跟鞋,唔想着高跟鞋之後男友比自己矮。。。本人囿小小信星座,完美噶就梗系處女座啦。。不過其他星座都OK噶。。。
我的信息: +++++++ 以下为我的个人信息 +++++++
姓名: 阿珊
照片: -
身高: 160
体重: -
星座: 金牛座
婚姻状况: 未婚
学历: 大专
爱好: 美食 唱歌 电影 聊天 八卦 购物 
地址: 廣州市荔灣區
QQ: -
邮箱:
电话:
所在地: 廣州市荔灣區
籍贯:
详细描述: -
# R" e) z3 Q, o2 T
5 I; W& l. R6 a' j我一個90后噶女仔,唔好睇我系90后,我本人覺得我思想都幾成熟噶,我唔會成日對你作出無理噶要求,我都唔會成日管住你,不過都請你囿翻D責任心,話聲比我知你去了哪裡。。本人系金牛座,固執而能善解人意噶星座,因為我系女仔,我都會囿任性噶時候。因為我相信真正愛我旳秂會體諒我噶,唔單止系愛我噶秂,更系一個可以傾聽我心事噶秂。。$ h8 ]' m) |  F* N- ]( \
我想要噶系一段細水流長噶感情。。而唔系來得快去得又快噶愛情。。。我對於感情噶事情比較敏感,因為受傷多了。。信任同溝通我覺得系維持感情最好噶方法。所以我希望對方開心唔開心都同我講。。伱地可以留下聯絡方式。。我會知道旳。。。非誠勿擾: P0 I/ n' r- T5 Q+ f1 H8 p
DSC00672_副本.jpg DSC00687_副本.jpg

mwt0668

此帖仅作者可见

mwt0668

此帖仅作者可见

此帖仅作者可见

陳家樂YES

此帖仅作者可见

aiminsi

此帖仅作者可见

victory

此帖仅作者可见

timmychoi