客户端

教你搭讪靓女

所在版块: 『单恋你』 2011-06-09 18:50   [复制链接] 查看: 38982|回复: 403
你是否见倒心动的人却白白流失呢?你是否好想认识某靓女却苦于无计可施呢?在此小弟同大家分享下我的经验。。。 7 @2 P" V& a' h/ P
; u4 d) m' e. W7 |) q/ G
1.公交车上搭讪,如果你睇到你中意的靓女隔离无人座,你可以走过去好有礼貌甘问下拒你介唔介意我坐系你隔离呢? 如果拒系出面的
, S0 z4 ^  |4 @6 H
8 b& D2 g7 Y- L' V1 G4 O位置,你就坐入去果时话会唔会阻倒你,落车会唔阻你既,至于拒系入面你可以好礼貌甘话拒知你落车时同我讲声,我训阵先。。。打开话题。
1 \9 V, P2 H0 l/ U* c, C2.超市搭讪,如果系服务员你可以问拒咩咩咩用边个牌子比较好,多点问下拒几个相关的牌子好唔好用,但一定要扮得好有诚意甘。 $ H& K( u3 ?" A+ Y# ^# X
& L5 k1 {$ B4 i% g# X. h
如果你真想买的话你可以扮唔记得带钱,唔好意思,一阵再买过来引起拒地注意。 如果你唔想买的话你可以拿佐然后系收出面
5 h5 w! [  P# ~$ C
/ w9 l( ~  Y" z0 x6 v+ @放低拒,之后稳机会多点接触,扮到你仲有好多野买甘。跟住问拒罗手机号码或者QQ之类话有咩活动可唔可以话声我知。。。5 E. ?7 ?+ d4 I; F  h
. T  f, ?* r2 s9 t
3.婚礼上搭讪,你可以多点系拒面前出现,多点望拒,等拒发现你系度留意拒。休息的时候好多人都会有点小活动搞下的,麻将打牌
* M( A! X% I7 `2 P+ y# G3 Q: K4 Z: E8 F/ D1 l7 \4 T' Q4 s
都会的,你咪走过去帮拒地玩埋一齐,多点话题讲下。快结束果时你可以勇敢点问拒罗QQ号码手机号码,基本上都会比的。 7 j/ k& Y; K9 K3 S

6 y. J5 X/ P1 ^5 a  W0 S4 G4。。。
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

sacbibby

我觉得咧~~只要你望住距,等距望翻过黎,你只眼唔缩,对望一阵,都会有下文的, 不过首先你的第一印象要好罗

princeas

沙发自己坐返次先

阿栗

高手 高手 高高手

gzyefeng

睇下先~~~

gzyefeng

顶啊~~咩时候出下回?

snkfcm

有无等靓女过嚟搭讪既方法啊,大仙~~

princeas

回复 3# 阿栗
2 A2 F- y# {+ F5 U' K. @8 u) z/ P. a7 b8 s9 Y& O6 R" [

) G0 S3 |* z* P    我技术好差的

princeas

回复 4# gzyefeng , k6 J) _9 e5 S5 i0 e

3 u% h3 J9 ^# b. g6 C: m. B* H8 |1 g+ @% V2 D! X
    学唔学倒野

princeas

回复 6# snkfcm
( |! D# h0 |9 N/ h) q
% F3 P) S8 l/ g  s* F. z' i" H
/ s' o) g& E" k5 L$ J! X/ V    有,你想知道咩

artlau

通常我搭讪都系留意人地个包包或者鞋啊、首饰之类!不过我真是出于对佢D饰品有兴趣先搭讪,搭完基本都冇继续!