客户端

七个安全套惹的祸

所在版块: 『恋爱无小事』 2011-05-21 08:26     [复制链接] 查看: 129443|回复: 4562
# G" H  {5 R3 _- D) I6 x
; x6 b7 U1 a3 g事情系甘的,我的一个男F追佐一个女仔成半年,关系一直都好暧昧,拒第三次表白果女仔就开始犹豫,话大家去旅游一下睇过点先再比答案拒。 果个女仔话你要听我话对我好,识得照顾人,甘我先可以应承你既。 果个女仔选择佐两日游,甘即系要过夜喇,果女仔叫拒带7个安全套去,我个F当时好开心,但系又有点担心窝,七个安全套用完了仲洗去玩的。' y0 O1 |1 O- E) F( T$ _! K

/ `8 R$ f) F+ F: {* s# K! Q9 F& k7 j' S+ b

. x  X6 F& [1 r; w       到佐出发果日,果男F就买佐一盒安全套,拒觉得预多唔预少,一路上同过女仔都玩得好开心,拒都好识照顾果个女仔,买女仔最中意食的野喇,成日问拒累唔累有无蚊咬拒喇,拒话有带药水。。。 到佐晚上大家开佐一间房了,果个女仔叫拒拿点安全套出来,于是我个男F就拿佐一盒出来,果个女仔顺手罗佐望佐一眼就丢系枕头上,叫拒先去冲凉先。 男F当时非常兴奋,拿拿声去冲凉喇。出来果时果个女仔就开佐个安全套,罗晒点套出来数佐又数,然后又去冲凉了。 出来果时又系罗点安全套来数,然后
5 x, f5 V7 }/ q7 M: \: }
$ e3 B% O! e3 Z! R. W, ^; Q叹佐一声就训觉了,果个男仔唔知点好,成晚都训唔着,拒根本上唔知果个女仔啉咩,拒又唔敢去碰果个女仔,就甘样果个男仔失眠佐一晚。
; ?) e" d" ]( |0 s1 a+ i$ p+ `% F9 R# y- b  T

2 E) E1 G- r* {% _2 F; t
  k# V+ H2 t' e  Y5 A) ^% _       第二日果女仔起身又罗点安全套出来睇,之后又去洗面,退房果时果个女仔又数佐下套,然后比返个男仔话走罗,我去返屋企罗。9 @: Q7 V' I' c

8 Y! s  F  |" D6 }6 ~; Y2 V一路上女仔无再讲野,男仔只系一路系度闷。拒睇得出果个女仔心情好差,就甘各自己返到屋企。 果个男仔好唔甘心,唔知自己做错点! l" \# v$ Z: h) J9 O
; v7 g) o- c, l- Q0 e
咩,然后发条短信问个女仔,点解你突然间变得心情甘差的,发生咩事了。果个女仔回佐拒一条短信,男仔眼完哭笑不得,只好认
+ D& m1 a8 I7 x9 y) w: V+ \( d* e
6 y. U/ n. P* X" v; S命。女仔回拒话。。{:4_252:}
) A* A( ]- w3 g3 j5 J( \3 Y
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

yydf2008

头位~~~~~~~~~~~~~

邱尐咩

路过路过

princeas

回复 2# yydf2008 4 y, G" R4 l/ N4 Y- G

, E' G- N2 R5 K7 c& Q+ F0 Z* X6 N2 P5 e& l2 O! L" e
    动作甘快既

princeas

回复 3# 邱尐咩
1 K; i( c) w5 q8 |( T* `' t" ]3 H0 X" t$ v

0 b% w6 ]& y' r    来睇野的吧

sheep_ls

又发梦啊?

princeas

回复 6# sheep_ls # R" o4 x! C* p$ ]" W4 S
* F* q0 I; N- |/ C9 I

* K8 B$ n; u- N+ y; t    无得抢沙发了吧,你估甘多梦发咩?

sheep_ls

回复  sheep_ls
: k8 c% I* k0 H' W! L+ z8 ]0 D# }$ V: [3 K  u$ a* L, R

, K' [& H7 _1 ?& D) w2 R8 v: k    无得抢沙发了吧,你估甘多梦发咩?
( |  N/ K( {3 X' ~5 t% Fprinceas 发表于 2011-5-21 00:40
' u$ {2 p6 R  Z. q% h. T
0 a& ?5 X( M8 u9 ~2 K& }" p
# j0 d6 n1 g2 k, x( O+ N1 L2 ?/ m
    {:4_252:}哥去左回帖了。。

hrzlwlw

[quote][/quote]

princeas

回复 8# sheep_ls
& F- k; ]! b; C* T( b5 k/ I* A3 E! ~! q6 R1 L) y" @

) L: f' v0 q+ s6 l    删咩贴呢?