客户端

沟女必杀技(女仔勿入)

所在版块: 『恋爱无小事』 2011-05-05 19:09     [复制链接] 查看: 171104|回复: 5566
你是否为追女而头痛呢?你是否为挽回感情而无计可施呢?你中否为对方唔相信你所讲的话或者感觉你唔在乎拒,又或者系感动唔倒拒呢。。。{:4_252:} 其实只要系你身上罗出少少野出来,你追女或者挽回感情的机会就会大好多。{:4_183:} 虽然呢样野或者你唔舍得罗出来,又或者你唔知点罗出来,其实只要你多练习下就会收放自如,沟女绝对不是问题。 因为此技术关系到日后男仔追女的成功与失败,所以谢绝女仔偷看。 为防止本技术比人知道,所以大家追女时是否此女子系呢度回复过偷睇过本技术呢?
4 {  a% J8 \& ?5 y, l好了,开片。。。。
. c% d6 N( s, s5 T
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

eyesphone

回复 1# princeas ' o& o9 v' w& ?' e. Q* J: b
# |! ]5 g  ?) h5 d

% G5 i" B1 O2 d) x+ B8 ]' |; V    支持

zwjcycing

难道系真心???还是....4%^&*(

sheep_ls

{:4_181:}俺入黎了。

sheep_ls

{:4_190:}你睇我唔到。

sheep_ls

{:4_170:}屎桥。

又邪恶了

918yuan

,,  ,  ,

Ansi

买了yyyyyyyy

rong358711436

又邪恶了+1