客户端

被中意噶女仔拒绝之后,你有无一瞬间憎个个女仔?

所在版块: 『恋爱无小事』 2011-01-29 01:26 [复制链接] 查看: 11400|回复: 76
被中意噶女仔拒绝之后,你有无一瞬间憎个个女仔?
" H3 ~, H. `* K- u, ?2 l: e! M" z+ h1 E
呢个投票唔会公开投票参与人~各位可以放心投~
单选投票, 共有 475 人参与投票

距结束还有: 31761 天16 小时14 分钟

您所在的用户组没有投票权限

zhaofengli18

熊猫好晚啦...

woshiljha

回复 2# zhaofengli18
6 k2 L3 G- N, H" j# W  L0 `# A2 M8 ?- k8 a/ J1 x8 J( k
/ d$ C& I8 P1 s4 K. l
    嗯~你都是~

zhaofengli18

回复  zhaofengli18 2 G2 R/ {0 C- f* X$ T" \$ H/ ^
+ s. S4 R; ^% c5 l- U. r1 R
; r( }5 Z3 X; O/ y! ^/ t! H! y1 A0 X( s
    嗯~你都是~- V, @) j; Z  Y: P% C8 o) b( y
woshiljha 发表于 2011-1-29 01:39
1 ^; L& g/ Y( d" G1 t" S: g
( {4 T% @* c8 r0 f0 C
! H% a, G3 a& R3 l& E' S

轩辕明君

唔可以话唔会。我可能是有少少憎,想去逃避咯。

lash520

未被拒绝过的路过好了

ceci23

爱不成就憎... D6 ]8 Z0 ^) L
不是吧..

ljhjerry

呢个,..我觉得唔存在
  @, t" u: Q% X. u: Q. {4 L3 b' P% r5 D仲不能勉强不来~就憎
" U  G3 n& p, K: @再说,..你憎你事~人家又不会有如何伤害'  所以,.我觉得没那个必要

djzyfjy

呢个问题真系唔知啵
$ ~% u1 J" N) h7 [, N+ E不过我会唔知点继续讲落去咯...

darkneil

只可以讲明技术5够高明,系自己既错