客户端

假如你锺意左你噶朋友,你会向距表白吗?

所在版块: 『单恋你』 2010-02-06 10:23   [复制链接] 查看: 33237|回复: 186
唔知你有冇锺意过你身边噶好朋友勒?而自己唔知要唔要表白而烦恼!2 y* j9 c1 y0 f( }

, N" J6 f% l% C
4 \7 r4 C: m* x1 `: O! v3 M, u, Z/ h            试过噶朋友,表白过后会点?可以分享下吗?
单选投票, 共有 804 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限

唔会,祗会放喺心度,慢慢忘记距!

.`噴飯z籽′

其实5需要讲,尽量利用朋友既关系变成情侣做既野就OK,自然成为情侣,无咁介意表白泥个环节

szy0716

敢系表啦,钟意就系钟意。。。

komomoasuka

真係crush at the first sight嘅話,就會囖

uito

三楼嘅字真係。。。。
! `0 v9 Y9 E- D' i! d4 s/ K嘻嘻。。
' o( C) \  p: P' L7 n. v你搞到佢中意你为止。。

vnzc

会  我和我女友就系咁走埋一齐个

2.。。。# z% u7 ^$ v/ ^  Q" p
表白咗有5成机会。。0 f) P5 ^! v- ?. p" K
但系连表白都唔敢,就一成都无~~

5会挂········衰佐好冇面啊

阿菴

圍觀一下。