客户端

深圳抢鞋现场...

所在版块: 『IN一派』 2009-01-18 12:37 [复制链接] 查看: 42861|回复: 200
$ J3 S+ s3 |  U* T8 F( _& B: |2 G$ ?( ?9 J+ T& x! ^
欢迎加入深圳低迷群 同一星空下Q群 53306927  我系管理员阿Ken,深圳噶F快快加入喽。。。3 Z/ K# I( c" [* Q' g" p
       今日去地王“抢”鞋 ,差唔多10点到店,都几多人下,未够钟已经开始**了 ,但系出面只见海报,唔见到鞋,10个一批入去**,门口有个靓囡店员系度及住晒放人,询问左个位靓囡,晕。。。 原来深圳只得20对咋,有无搞错, 个靓囡仲话,广州衣加排到两百几人啦。。。数下排队噶人,无了,,过左几分钟,个店员将早已准备好噶“LOVEQ**版鞋已售完”张纸贴上橱窗了,(张纸仲过埋胶的 )OH。。。晕。。。捻住**张会员卡无空手而回,到左我地呢批入去,店员好无奈甘讲:各位唔好意思,会员卡都无了,,, 人生啊,,,真系开口中,前几日回HUGO张贴话:抢唔到鞋办会员卡,会员卡都办唔到(无甘黑囝加。。。?)就撑场啦!估唔到黑到甘,,, 最后我地呢批留低左**(其实留埋鞋噶码数同颜色噶,店员话问下广州果边仲有无。不过有乜可能有啊。。。)衣加等果边比**我地,到时去办张会员卡啦,。。。抢唔到鞋,,,会员卡都无,失望ING,。,不过都影左几张相(黑色无机会见到,,,只有白色果款),,,当安慰下自己啦,,,我听双低节目6个年头喇,,, 。。。。 永远撑双低。。。1 U. \( U) \! [0 H0 T* S9 `  ^& C/ Y
$ Y0 c9 O3 N: }) G! _: x
/ e2 m0 f# d& `+ C( ]+ i/ k
PS:地王噶店员好似唔系几知对鞋噶来头,小弟搂住人地对鞋向距地介绍返转头,嘻,,,F来加嘛!5 B$ Z) q9 b3 r+ J  g

* ~2 q$ L0 j9 C6 K0 I! K
! V# ~) e) a9 b. F  f7 _* V[ 本帖最后由 Tony19 于 2009-1-19 01:19 编辑 ]

排队现场1

排队现场1

排队现场2

排队现场2

呢位靓囡“抢”左两对

呢位靓囡“抢”左两对

呢位靓囝开心到乜甘。。。

呢位靓囝开心到乜甘。。。

新年贺卡

新年贺卡

新年贺卡

新年贺卡

新年贺卡及包装

新年贺卡及包装

白色款噶。。

白色款噶。。

白色款噶。。(对鞋好靓啊。。。)

白色款噶。。(对鞋好靓啊。。。)

kobetj

点WO。。。

广州水瓶子

正丫。。。我仲意。。可惜。。。

俊尐

甘快抢晒?

OOOI

支持

fan_b

gundam00x

果然好抢手!!!!!!!!!!!!!

NICHOLAS22

$ _4 V7 x: U3 d9 f" a 5 s! |+ ~. W% i5 }) ]

不错不错!!

liver

哇。。。广州咖抢购场面呢??