客户端

系米拍拖越耐话题越少葛呢..?

所在版块: 『恋爱无小事』 2009-01-02 00:21   [复制链接] 查看: 52525|回复: 413
你地觉得拍拖日子耐佐甘话题会晤会越来越少架..?0 r7 i+ X% G  ?% \, b

! n- ~  f$ V% U( T$ f! y  你地平时同女朋友或者男朋友倾**大约倾几耐架..?倾d咩架..?
单选投票, 共有 2133 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限

从化怕丑仔

越拍越多野讲,你仲烦

bigghost

我觉得系咯。。

_hazel_chien

我身邊既朋友 都系越傾越多野傾

鋨地一般白天 傾電話 就一個鐘一次.   每次.3~5分鐘..   再發下短.& f4 W2 ]7 ~8 q2 ~5 e" q- H, C
               晚上  就訓覺前傾兩三個鐘,   有時傾通宵.   一直傾到返到學校.
0 D$ ?5 v7 D' i% Z9 B# V: }3 l) v) L9 s6 _6 S
至於話題.  都系自己當天發生噶事啊..   仲有滴 兩個人之間噶事..& c4 V( c9 k; r9 L- D! v( X
                     有時就傾下大家以前噶經歷.   了解下咯..9 S+ h" Y: B4 P' A. i
  滴話題 講都講唔曬噶..   會兩個人搶住講噶...

尛鯖

原帖由 _hazel_chien 于 2009-1-2 00:36 发表 ' L6 U; E  H: o; D( O
  我身邊既朋友 都系越傾越多野傾

; k3 p  J  n: o" J; C3 `/ P系咯 但系点解情侣晤得葛..?

尛鯖

原帖由 249581971 于 2009-1-2 00:40 发表 # \4 l. Q5 q3 W9 O1 C! L
鋨地一般白天 傾電話 就一個鐘一次.   每次.3~5分鐘..   再發下短.
8 H0 @  ^+ @2 j& L- a               晚上  就訓覺前傾兩三個鐘,   有時傾通宵.   一直傾到返到學校.5 y$ R5 x; M# O$ ~

& F( `7 m8 I8 P7 m, U! Y. d至於話題.  都系自己當天發生噶事啊..   仲有滴 兩個人之間噶事. ...

( e2 @9 Y$ t8 o/ R7 E你地拍佐拖几耐啊..? 甘里d野都会有讲完葛时候葛..

pinkmm

冇经验。# I7 r6 W, D$ g, ^& o6 P
唔知!

Mrsxu

唔知点讲好* g3 F7 y# W8 U+ j; n; v  E
好似我咁,我同佢都比较少嘢讲,但我依家觉得冇乜大问题锕

我以前都好多野讲,但是讲得多左,依家都有地觉得烦,但是没得倾个时又想倾喔。。。真是矛盾呀....